Followers

Thursday, October 14, 2010

Shawlipop Contest.

Dalam keadaan perut yang sakit melampau-lampau
Sempat lagi buat entry
tok join contest
Encik Mu'izzuddin..saya join contest lagi! http://www.emocutez.com


Nak Join?? Click sini Shawlipop
Ni syarat-syarat yang sempat dicekup di blog Shawlipop td..wee

Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa) .
Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja. Kami tidak akan bias ok!
Apa yang anda perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like kami di facebook (sila refer sidebar). Jika anda tiada facebook, sila jadi follower blog ini.
Second, pilih satu gambar (gambar anda menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri blog anda.
Easy. Tak perlu nak karang entri cecah lantai semata-mata nak menang contest ni. Korang hanya perlu tunjuk gambar yang dirasakan paling cantik dan menarik dan you will stand a chance to win something from NewZealand and United Kingdom, beserta sehelai shawl. Yang penting, mesti ada blog.

Jumlah pemenang akan ditentukan berdasarkan jumlah penyertaan.


Gambar penyertaan yang akan diterima oleh kami:
Hanya yang bershawl sahaja, tidak kisah la fashion apa shawl gipsi ke, shawl corak, plain shawl, pasmina etc. tudung bawal tak boleh eh.
Gambar tu mesti nampak muka anda dan jelas.
Anda mestilah beraksi solo. Gambar ramai-ramai tak boleh :p

So, sila bagi link entri penyertaan anda di kotak komen ini. Link di shoutbox tidak akan dilayan. Terima kasih.

So Gamba Yang Di Pertaruhkan ialah:- Jeng jeng jeng




Ingat nak letak gambo second ni...



Tapi ntah..xpela..saya pertaruhkan gmbo no 1 yer..kih3


8 comments:

MR.ROMEO said...

adoi tia... pe motif ko pilih gambo 2? ak pon beria-ria bace then slowly scroll down then jeng.. jeng.. jeng... agak terkejut la plak... hahahaha

x pe la.. papepon ak sokong ko weh.. gd luck

~tYa~ said...

hahahahaha
shawl ni pasal contest shawl la..
so aku cri gmbo yg nmpk aku pakai shawl

shawlipop said...

ok gambar 1 telah diterima. hehe. thanks tya :)

~tYa~ said...

hehehe
ok
weee..

si biskut said...

err...Men leh join tak.?hehe

~tYa~ said...

Err..biskut pakai shawl ke??
kih3

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!
cumil tuan blog ;)

~tYa~ said...

Cik Tom
Err err
biase2 je
(malu plak)