Followers

Saturday, October 9, 2010

Aktiviti Hujung Minggu ! !

Berpusing kepala nak pikirkan tajuk entry yang sesuai..sbbnye..macam2 nak cite..hohoho..
Time skang pukul 12.00 tengah hari..and baru je balik dari latih tubi untuk test jpj 19hb Oktober ni
Ngeh ngeh ngeh..Boleh luluskah anda wahai budak kuat nanges???
waaaa!!! takutnye...http://www.emocutez.com....
takpe2..aku boleh...er er..boleh ke???alaaa...senang..senang...(sedap kan ati je ni..hohohoho)

Okay2..berbalik pada isu kuarters..saya da dapat kunci rumah..weee..
Semalam da pergi tengok rumah da...best2..suke sgt dapat uma sendiri..lepas ni boleh la pasang lagu super junior kuat2..muahahahaha...(kat uma skang pn pasang kuat gak) ngeee...
Jap lagi siap2 nak pergi basuh rumah..syg2ku tolong yer..banje ayam kepsi sorang seketul..
eh2..tolong eh...http://www.emocutez.com
hehehehe..cadang ingat nak g jalan2 tgk perabot...tgk je dl! hahahahah..kompol2 duet dl baru beli
sket2..lame2 uma penuh laa..huhuhu...
Mood : http://www.emocutez.com
Penerangan : Maksudnye saya xcited tahap atromen da nak deco2 rumah...ala2 eric
leong..huhuhu..Tapi2..bukan uma sendiri..takpe2..yang penting nak hias2 uma tu jugak..

Eh2 korang..suke maen teka teki x???
Kih3..Nak tanye korang ni..sape dpt jwb..dapat tepukan gemuruh...muahahahahahttp://www.emocutez.com
okay2..straight kepada teka teki nye k...

Soalan : Kebun Pak Abu terbakar..semua buah yang berada kat dalam kebun terbakar..Pak Abu
nanges teresak2 mengenangkan hasil kebunnye da abes terbakar..
Anak Pak Abu pelik kenapa ayah die menanges teresak2..Lantas bertanya
Anak Pak Abu : Ayah..kenapa menanges spt ayah sudah kehilangan semua buah..kan ada lagi buah yang tinggal..
Pak Abu : Buah ape yg tinggal??(muke tertanya2)

Haaa..korang jawab...kui3...

p/s : kepada ahli keluarga,encik awak dan mereka yg da pernah kena jwb soalan ni dr aku...
Tak leh join k! So korang2..jwb yer..lalalalalla

Chow dl..papai http://www.emocutez.com

4 comments:

MR.ROMEO said...

ak nk ucpkn good luck tuk exam jpj ko..

then selamat menduduki rumah baru.. ak akn dtg menyerang ko time mlm2 je.. hahahaha gaya(org minyak dlm cite magika)

~tYa~ said...

hahahaha
tq sara!!
hohohoho
aku da beli mangge berdabel2
spesel tok elakkan ko
muaahhahaha

MR.ROMEO said...

klu si nabil yg x dtg cm ne? hahaha

피르다우스 said...

katon tu sebijik ko...