Followers

Tuesday, December 14, 2010

S.T.Y.L.E Y.O.U.R H.I.J.A.B



Okay okay . .
Ten more days to go. .
Di samping mengira hari yang kian mendekat. .huhuhu
Saya telah dijemput untuk menyertai satu contest ni
Dengan berat hati nye(sbb saya tahu akan kalah) saya join contest ni. .
Dengan support yang diberikan oleh Encik Awak yang comel. .
Saya Menjoin kan diri . .
Jom kite tengok syarat2 nye :- (yang saya curi dari owner contest ni..kih3)

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..tehee

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

Tarikh tutup penyertaan : 11 Januari 2011

Okay..dengan tidak mengarut lebih panjang..saya sertakan gamba penyertaan saya
1
2
3
:
:
:
:
Tadaaa





And diz second pic Encik Awak yang pilih. .
Boleh kah Encik Woot2 . . saya letak 2 pic?

Then, 3 orang yang akan di tag ialah


Papai All . . Sampai disini saje
Huhhuuhuhu..

8 comments:

woot-woot said...

Alhamdulillah,anda menutup aurat :)

entry accepted ! thanks fer joining !

good luck..salam ! :)

Akulah Aqilah Itu said...

waaa comel2 hijab tu... tapi aku tak reti la nak pakai gitu... =( wuuu~

Oh ya, Gud luck! =)

~tYa~ said...

woot woot : tq! huhuhu

akulah aqilah : tq..try la..mle2 nmpk cam janggal..lame2 ok..tia pn mcm tu mule2..hehehhe

s.a.r.a.h. :p said...

6t mai join yea lmbt ag kn =)

iQapiQa said...

nt aku join.tgh cri gmbr ag ni

hasrul hassan said...

Salam ...
mai singgah tgk peserta kontest ni . hmm ...

nice. Semoga berjaya..

http://hasrulhassan.blogspot.com

ayyu said...

haha..cik tiah mmg comel..gud luck..semoge menang..hahaha

ada mokhtar said...

tahniah, u menang =)