Followers

Thursday, December 30, 2010

Wanita Suke Pemain Bola Sepak??

Hello hello hello
Hehehe..
First of all..
Tahniah kepada pasukan bola sepak Malaysia yang telah berjaya menjulang Piala Suzuki AFF selepas menang dengan agregat 4- 2 semalam..
Sob sob sob..tharu.. http://www.emocutez.com(good job guys..14tahun tunggu tu..)
Eh eh korang..suke berblogwalking tak???tak pun facebook walking..kih3...
Sekarang kan tengah kecoh2 pasal bola sane..bola sini..
And kalau korang bukak kat mane2..name Goalkeeper kite(Malaysia) En Khairul Fahmi Che Mat tengah hot di pasaran..hehehe..
Disebabkan semalam pergi berjalan-jalan di blog member saya Eesyaheera maka terjerumuslah (hehehehe) saya kepada blog teman wanita kepada En Khairul Fahmi tu..( Dorang sangat sweet ohkay!) Saya pun suke En Khairul Fahmi tu..er er..tapi suke sebab die tangkap bola power..terbang sane..terbang sini.. ( Er er Encik Awak..saya suke awk beribu2 lemon lagi tau..jangan risau..hehehhe)

Berbalik kepada tajuk entry..wanita suke pemain bola sepak yer???
Jalan-jalan kat blog, kat facebook..semua asyik bercerita pasal player ni..player tu..mase jaringkan gol hensem, mase tepis bola hensem..(Encik Awak kate..die maen bola last pun mase form 5..tapi tapi saya tak kisah ok awak..jangan risau..http://www.emocutez.comkah3..) Dorang kelihatan macho dan hensem masa bermain dengan cool n menggelecek bola dengan baik..
Saya ni haa..nak tengok bola pn jarang sekali..ni tengok bola pn..sebab Malaysia dapat masuk final tau..hehehe..Al maklumlah perempuan..kalau tengok pun..sebab follow husband,family or boipren tengok..kan kan kan...jangan nak tipu..hehehehe
Saya ni haa..baru je kenal nama-nama pemain bola sepak Malaysia..Muslim..Khairul Fahmi, Safee Salleh..Mahali..Norshahrul ( Wah..kire hebat la tu kan da leh kenal BEBERAPA orang..kah3) Jadi..kesimpulannya saya ini bukanlah tergolong di kalangan wanita yang meminati pemain-pemain bola sepak..hehehehe..(Saya suke orang yang pandai main gitar..ececeh..bodek Encik Awak sket..hehhehe) So..ape pendapat korang???

p/s : Encik Awak saya kelihatan hensem ketika membuat lawak..kih kih kih http://www.emocutez.com

2 comments:

iQapiQa said...

amboi2 dia...hhehehe

~tYa~ said...

iqa : hahhahaha
kenapakah???