Followers

Wednesday, June 3, 2015

Floria di Putrajaya 2015

Assalamualaikum..
Alhamdulillah baru boleh bersenang lenang sket lepas Hannah tido, actually baru balik dari Pesta Floria tadi, ajak husband pi lepas kerja..dengan harapan xdela ramai orang, tapi kite lupe..skang ni kan cuti sekolah, for ur information nak masuk sini kena byr 5hengget ye, ingat mase mule2 buat pesta bunga floria ni..masuk free je..skang da berpagar2 bagai..ish ish ish..okla since dgr tahun ni ade pbaharuan dgn ade nye winter world ke hape namenye..so meh kite tengok gambar, anyway..sume gmbo model nye si Hannah Sofiyyah ye..hehehe..

Hannah kate "antik.."

 tolonglah yang..jgn tido mase ambik gambo..hik hik hik
Tengok! Hannah pun gelak..hehehhee..


Hannah terpegun tengok air terjun buatan..

Cari Hannah!!!

Cube teka Hannah tengok ape?

Ops..jalan leklok atas batu tu..

Hannah terlebih excited tgk benda warna wrni tu..



 Yang ni gambo malam smlm, die pi dgn abah die,mama xikut..ponek...

Since kesuntukan mase..sebab nak dekat maghrib..xbyk tempat yg sempat round..husband kate hujung minggu dtg lg..adeh..hajat nk masuk winter world tu pn xboleh..sbb die tengah break time 7.00-730pm.. Xpaham den..asal la xbreak time mase maghrib tu..7.30-8.00pm ke..da xsanggup nk tggu, beratur punyela pjg..nk kejar maghrib lg..kitorang pn berangkat pulang..sekian...nantikan part 2 di hujung minggu nanti..Insyaallah..

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini