Followers

Friday, July 24, 2009

Wednesday, July 1, 2009

...gatal,bosan,meroyan...

adoi...sebenarnye da bosan tahap tak tertanggung lg..so tangan pn stat la gatal tok menaip..huhuhu..erm so bosan2 ni..jom kiter bercerita...nk cite sket pasal jatuh cinta pada dua orang..aku penah post catatan ni dulu...aku kua kan blk..sbb my cousin sorang ni..die bercinta skali lg..tp......tp....die ckp ngan aku..tak sme mcm die cintakan bekas mkwe die dulu...and mkwe die skang ni..die sayang..die ckp mkwe die now ni..caring n baik...korg rasekan..cinta n sayang ni sme ke???kadang2 aku tpkir gak..yg jatuh cinta dengan 2 org skaligus tu..btol2 ke cinta...bagi aku..cinta n sayang tu amat berbeza..so ape korang rase..cinta tu ape??sayang plak ape?

Thursday, June 11, 2009

kecewa or kecik ati????ermmm...


erm...30hb ari tu my sister wedding..penat..penat sgt...abes exam 28hb...29hb ade temuduge ngan SPA...tak sempat pn nk tgk mjlis khatam quran akak aku...pas abes intebiu tu..my second sis...amek aku dr PD tros blk uma..smpai uma..mkn..tros kena tolong...NO EXCUSES! wpn da 3 mlm aku tdo lwt tok study..aku wat gak r...erm nak dijdkan cite..esok tu my sis wedding..erm penat sebab aku yg kena jd penanggah..ramai yg dtg..mmbe adik aku,mmbe abg aku,mmbe kak dia aku, tp mmbe aku...aufa sorang je yg dtg...nk ckp aku kecewa..kecik ati???erm ntahla..ari tu dorang ckp nk dtg..las2..sume tak dtg..jus aufa je dtg..thanks aufa..at least aku takdela kecewa sgt..ntahla..tapi walaupun ape alsn korang..aku time..korang mesti ade bes reason tok tak dtg kn...i still luv u guys...

Friday, May 15, 2009

nk wat blog untuk bespren2 ku di poly


hohohoho..rse cm nk wat blog tok geng2 ku di poli...erm tp needs opinion...blog ni aku nk wat tok kite sng contact selain gne fon...mnela tau korang change fon number ke kan..so amacam???salman.ain,aufa,nor,sara,mai,give opinion k...nnti kn korg kate nk wat gathering lek kan..hohoho(berpandangan jauh tuuuu)wakaka..

Monday, May 4, 2009

nak dijadikan cite..........

korang tengok tak af(akademi fantasia)....nak dijadikan cite...aku da jadi menyampah ngan af now...sebab telampau banyak lakonan...lebey2 lg klu pengetua die tu...antr plakon pentas yg hebat 'kot'...tapi........tu bukan cite yg aku nk gtau korang...sje je aku tulis sal af tu(abang aku punye idea soh tulis sal af tu...kui3)
akunk cite sal satu perasaan yang mybe certain2 pompuan pun rasai...mybe la..aku tak ckp sume k..erm satu prasaan yg ingin memcuba..erm cmne ek nk diterangkan..prasaan nk try tes kite punye kemampuan tu smpai mne...argh...tdak...aku takleh nk terangkan..nnti aku smbung leh cttan ni ble aku da pkir cmne nk terang kat korang

Friday, April 10, 2009

penat!!!!

last projek aku tok las sem ni...tol2 memenatkan..takde mse nk rest..blk uma je terbungkang tdo..if klas btal pn..kne bkjar ke sne sini tol setel kn sal pojek ni..hope sgale usaha sume ajk pojek makan malam setiausaha ni berbaloi..gud luck guys..chayok2....

Thursday, February 26, 2009

my besday....


huhuhuhuhu...ehem ehem...waaaaaaaaa...den da msuk 20 taun ni ha..mse besday aku..aku terkena gak la..telor ngan tepung dak2 ni kc..anyway..i love u all guys..erm ari ni tak sempat nk upload gmbo mse besday tu..insyallah..aku update dari semasa ke semasa...

Friday, January 30, 2009

cikgu oh cikgu...

erm mule2..assalamualaikum..hehe
ok now nk mule cite..pasal my bro...da last one...die ni slow sket bab plajaran..wpn result akhir taun die dpt no 1 las year...tp sbnrnye result die agak terok..erm taun ni nk amek UPSR..risau gak kitorang sume...so nk dijdkan cite..aku mse cuti ritu..ari2 ajar die math..memang trok sgt pgetahuan math die..jadi aku tpkse ajar die mgikut thp pengetahuan die..contohnye..mcm mne 5x2 dapt 10..tp tu contoh jela...so kerja skol die tu..aku suh wat satu2 la jln kejenye...tp blk dr skol tu...die pun ngadu kat aku..cmni perbualan die "kak teh..kak teh..paiz kne mrh..cikgu tarik rmbut kat sini" smbil die tunjukkn bhg rambut yg kat area tinge tu..org pggil pe ek????hihihi...aku tye r..npe cikgu wat cmtu..die ckp cikgu mrh wat cara yg aku ajar tu...cikgu suh wat kotak2...adoiiiii....aku bebel la...cikgu tu pehal..korang tau tak..care die ajar yg kotak2 tu...just tulis jwpn..aku suh adik aku wat jln kira supaya die tau npe satu2 soalan tu dpt jwpn cmtu...aku tak puas ati r...asal lak die nk punish adik aku...sbb tak wat ikut teknik die...adik aku tu tak pham care die ajar..so aku ajar la supaya die pham...cikgu pun kne la pham..aku bukan nk mrh sume cikgu..tp cikgu math adik aku tu je...lps adik aku gtau tu..so aku da dpt ksimpulan..npe la adik aku slow sgt lam math die..die tak pham pe yg ckgu ajar,,cikgu tu ajar cm adik aku ni da power gile lam math...just tulis jwpn...pening r...cikgu oh cikgu....slh ke klu aku mrh cikgu tu sbb punish adik aku...pade pendapt aku tak..sbb adik aku tak wat slh pn..jwpn pn btol...tak slh klu cikgu nk punish student die...tp kne la tgk sbb...klu sbb tak kukuh..mne leh time beb..wah..da panas ni....k la...klu korang rase aku slh..bgla pndpt korang k..daaaaaaaaaaa...muah3...kih3

Thursday, January 22, 2009

adeh...

erm da 2 weeks kat poli ni..huhuhu...rindu kat korang sgt2..last sem ni sgt2la sibuk..nnti if ade mase free...aku in la kat love is cinta chatroom k..kih3..miss u all!!!!!!!!!!!!!!!!

senarai orang yg aku rindu..wakaka

*kak oren kembar limau...kih3
*elynakhaira
*adam
*miera
*ecah
*putera yg konon2 putera jipun tu..wawawa
*sarah
*adik ku manis...jefli kot...hahahahaha
*pia...
*brado atau nama populor die some buddies...wakaka

p/s sapo2 yang den tak ingat namo dio tu..sori yo..nnti den update...lalalalala...den dlm klas ni..

erm nk update ni...
soriiiiiii
ari tu tak tulis nme
adek ejah
cadcaptor sakura
intan
ajue
sori....
i miss u allllllllllllll