Followers

Tuesday, December 2, 2008

LeLaKi Ni sUme saMe kE????

ish...kalau di ikutkan ati yg sakit ni..sume laki aku tampar..tapi bile pikir dengan akal yang rasional..ayah abang adik aku pn laki..adoiyai...erm tu la bak kata pepatah.."ikut hati mati". Lepas aku single ni kan...macam-macam jenis laki yang aku jumpe..adeh...satu pn aku tak berkenan...ntahlaa..tak tau kenapa..mungkin sebab ati aku ni pemikiran aku ni masih kat dia or ati aku ni betol-betol da sakit tok time insan bergelar lelaki...erm mungkin mase nye blom tibe tok aku nak letak balik cinta tu kat ati aku...sebab luka kat ati aku yang dulu pn lom bek lagi..erm..lelaki..lelaki..lelaki..kejam ke dorang ni..atau silap ati yang terlampau menyanjung tinggi..ermm..aku tak mampu menidakkan bahawa lelaki memang ditakdirkan untuk kaum hawa dan begitu sebaliknye..(aku tetibe rase nk tulis ni..sebab aku rase geram dengan somebody)..........

6 comments:

Dato Paduka Masri said...

geram ngan kite kan...

~tYa~ said...

eh takde laaa wak

LNSarah said...

Sabarlah tya..satu hari nanti pasti tya akan jumpa lelaki yang dapat membahagiakan Tya...k .sarah doakan selalu.

~tYa~ said...

tq sarah..cyg sarah

pemikir lapuk said...

tk ada siapa yg smpurna dlm dunia ni....kesmpurnaan....hanyalah cptaan khyalan kita....itulah kebahgian...

~tYa~ said...

adeh tak pham la pemikir lapuk..mksudnye????