Followers

Tuesday, November 18, 2008

kOsOnG!!

soalan yg mule2 aku nk tanye kat korang...pernah tak korang rase life korang kosong..nothing??? ermmm..tak tahu mcm mne nk stat..nk kate life aku ni nothing..mcm tipu je..sbb aku de femeli yg very supporting, understanding, loveble..erm klu org len tgk..dorang akan ckp..life aku mcm da perfect..erm tp ade one day tu...aku rse life aku KOSONG...korang pernah rse tak mcm tu..

npe aku rse life aku tu kosong..erm meh cni aku cte..erm...cite tu happened ari jumaat..sok tu besday abg agkat aku..erm nk dijadikan cite..blk opis tu..aku singgah kat times...nk beli adiah la kononnye kan...aku g sorang..sbb bespren2 n mmbe aku sume bz ngan life dorang sendiri..family aku..jauh lak..adeh..nk senangkan cite..aku g sorang la...korang bygkan aku g round times tu sorang diri...aku da la kecik...ngan bju kurung n bertudung..ala ala perempuan melayu terakhir la kan..aku round punye round...still tak jmpe nk kc pe..then aku penat..aku duk la kat kusi yg disediakan tu...aku duduk nk dkt 10 minit kat situ..termenung..then tibe2 aku rse cm..s*** sunyinye idup aku..then aku tepon bespren aku..tye die katne..sbb aku da takde idea nk li ape..aku suh je die li..n aku blk uma...trun train tu aku da rse nk nanges da...pastu my sweet sister kol..just tanye kabar aku...erm..pastu aku jln kat tmpt biase aku lek tu...jln punye jln..aku da dgr da anjing nyalak..da prepare kaki je nk lari...erm adeh...kne kejar lak...mse tu aku da nanges mcm org kne ragut or ro***..ish..ish.ish..mcm org gile da aku nanges cmtu..nseb bek tuan anjing tu ade kat situ...klu tak...bleh msuk pertandingan ratu pecut aku..adoi...aku tpon sne..aku tpon sini..xde org agkat..TAK ADE YANG ANGKAT! so korang leh rasekan tak pe yg aku rase mse tu...the pain is killing me...!!!! then aku blk uma...aku duk nyandar kat lemari...aku tepon lagi org2 yg aku perlukan..erm mse tu bru la dorang agkat..aku nanges tak benti2..tuhan je tau ape aku rase mse tu..maybe klu org len dengar aku kne kejar anjing tu satu bende yg melucukan..tp if korang tau pe aku rase pe yg aku rse mse tu..korang mesti akan nanges mcm aku nanges mse tu...yg penting..aku nk buang sume bnde dlm idup aku yg buatkan idup aku ni rse kosong..aku nk buang die..memori die.....pengalaman pahit aku..ape2 je yg buat aku rse life aku kosong..erm if korang ade story yg sem cm aku ni..jemput jemput la kongsi pengalaman k...daaaaaa...(meluahkan perasaan kat opis..kih3...borink kot)

5 comments:

Dato Paduka Masri said...

xpe wak t kite teman kan awk sambil banje awk k....

azizee said...

Sabar je la tya...sy pun sudi nk tema n kn awk..

pemikir lapuk said...

:)

~tYa~ said...

eh senyum lak..nk gelak kan kite la tu

Mohd Hafiz said...

ska sgt kuar sorg2..nsb bek x de bdk kecik paw 50 sen lg..