Followers

Thursday, June 16, 2011

Cirit - Birit (Tajuk Entri Kotor Sikit)

Assalamualaikum..

Puhhh..puhhh..puuhhh..perasan tak da bersawang blog ni...
Lame gile tak update..hehehehehe
Mesti korang rindu kan kan kan
Takpe takpe..tahu korang malu nak gtau http://www.emocutez.com
Kih kih kih..perasan lah ko ni Fathiah . .

Hari ini terupdate blog . .
Sebab nye ade 2-3 org tanye kenapa da lame tak update blog
2-3 org je pun tia oiiii...hahahahhahaha

So, berbalik pada tajuk entry . .
Hari ni da masuk hari ke 3 perot saya mengalami masalah jiwa..
Semalam da makan pil cikiteun <---- ntah mcm mane nk eja ubat ni
Hahahahaha...ape??? korang tak kenal ubat tu yang mane...

http://www.emocutez.com
ha..ini la pil chi-kit teck aun

Walaupun semalam da makan this thing..
but still.. sehingga kini perot saya masih lagi bergejolak..
ish ish ish..
Rasenye perot ni tengah demam.. sebabnye..every single thing macam tidak dihadam..
Sebab nak muntah pun ade..

Ade jugak yang suruh minum teh pekat..
Tapi tapi saya gantikan dengan yang ini . .

http://www.emocutez.com

Hahahahahaha..patut ler tak baek baek perot ni kan..

Disebabkan perot ni sakit da tiga hari..
Muke saya pun kelihatan tidak bermaya dan longlai sahaja

Anyone..if ade tips lain macam mane nak hilangkan sakit perot ni..
boleh share-share ye..

Ok..till then
Jumpe lagi di lain entry
Papai . . .

2 comments:

iQapiQa said...

tiah,kita kat cini sembelit..hahhahah

~tYa~ said...

hahahhahaha...
kalau sembelit jgn minum teh pekat yer
nnti lg sembelit jadinye
mauhahahah