Followers

Friday, December 3, 2010

Rengangan tangan kaki dan seluruh otot badan

Adeh
Tidak kah kamoo rase..
Mencari tajuk entry lebih sukar daripada menyelesaikan masalah matematik..kih3http://www.emocutez.com
Hehehehe..tu lah kadang-kadang..tajuk entry saya tak selaras dengan ape yang nak saya tulis..huhuhu..

So, berapa lame sudah tidak meng update...diz whole week saya telah membawa kete ke opis..kih3..tq angah ( my abang) sob3..tharu http://www.emocutez.com
Walaupun masih lagi takut2 pada awalnye..tapi saya berjaya pergi dan pulang dari opis dengan tersenggut-senggutnya ( sbb tak mahir lagi kan..so tsenggut-senggut..kih3) saya jugatujukan ucapan terima kasih kepada semua pemandu di Malaysia, terutama di Putrajaya dan Cyberjaya yang mempunyai sikap sabar yang tinggi dan baik hati http://www.emocutez.comkerana tidak meng"hon" saya ketika enjin saya mati di lampu isyarat (saya pakai manual ok!) kih3..Satu lagi pesanan dari saya..tolong jarakkan kereta anda dari saya..sebab klu lampu isyarat tu di kwsn yang sedikit berbukit..saya akan berundur sdikit sblm kedepan.. Al maklumlah..amatur..masih tidak dapat membalance kan minyak dan clucth <---- betol ke eh ejaan mende ni..hak3.. Saya akan mencuba sedaya upaya untuk menjadi seorang pemandu yang cekap disamping berhemah (muahahahha..trase keskemaan disitu) Ok2..selepas penat mencecehhttp://www.emocutez.com(menceceh = mbebel)
Saya akhiri dengan Assalamualaikum w.b.t .

http://www.emocutez.comP/s : awak..saya rindu awak !

7 comments:

saudagar said...

jom lumba

~tYa~ said...

hahahhahahah...
aku bawak pn tsenggut2 lagi
nk lumbe apenye

iQapiQa said...

jom bwak sy g jln2..

~tYa~ said...

bereh
datang sini yurp eqa
nnti sy bawak kamoo

MR.ROMEO said...

x pe slow n steady k..

p/s: mekaseh krn merindui sy.. ahaks..

ayumohd said...

cik tiah..sye jugak yg x reti2 bwk kete..(T_T)

~tYa~ said...

romeo : u got da wrong msg..wakakaka
dayu : takpe2..slow2 amek lesen