Followers

Thursday, November 4, 2010

Updating . . . 1 . 2 . 3 . !

Opss..
Saya tidak terperasan saya tidak meng update blog
Disebabkan terlalu leka dengan kerja dan aktiviti-aktiviti laen..

Eh Korang..Nak dekat raye haji da kan..xmo pegi sopim2 ke
Hohohoho..mesti banyak sale.. exspeseli kat sogo..wpn mmg sogo tu salu sale je..hohohohohttp://www.emocutez.com
Dalam 2 3 ari ni..nothing much happen..just ade duk borak2 ngan membe..keje..dating..(miss u awk!) hehehehe..blogwalking, masak2..erm..noting much kot...Diz week mcm penat pn ade..
Riding a bus mbuat kan saya sangat penat..
Can u imagine..nak pergi keje take an hour..blk keje take 3 hours..padahal cyberjaya ngan putrajaya tu 10 minit je kot..adoi..RAPID! tolong la ubah sket sistem bas tu..jadual perjalanan sangat trok kot! Sakit jiwa kadang-kadang..kua office pukul 5.15ptg..sampai rumah pukul 8 mlm.. What the fun ok!
Kalau saya balik kampung kat melaka tu pn da sampai k..
Mom! I need a car please!!
http://www.emocutez.comExhausted kot nek bas ni!

P/s : ade sape2 nak pinjamkan kete tak???
Saya da tak sanggup lagi http://www.emocutez.com

1 comment:

iQapiQa said...

mntk dgn abe din..