Followers

Tuesday, March 15, 2011

Late Update!

Salam u olls
hehehe
terlupa nak update pasal hadiah yang saya dapat dari Encik Woot woot mase dapat third place for style ur hijab contest..
Anyway..shawl tu cantik sangat..and Encik Tunang kalau asyik suruh saya pakai tudung tu je..ish..kalau pakai selalu..orang kat Alamanda tu cam la plak kang..malu i..hahhaha..macam da takde tudung lain..
Kate Encik Tudung..tudung tu suit wif me..(walaupun saya tahu die bodek..wakaka)
And lastly..saya nak ucapkan terima kasih tu Encik Woot woot for dat shawl..sangatlah cantik..tq!
Eh eh..belom last lagi..cube tengok gambo saya dengan shawl tu..(melebih gediknye kan..kah3)



p/s : Shawl tu da dpt lame da kot..baru nak hapdate..hahhaha..lupe laaa.. =p

3 comments:

fyna said...

kiut je tudung tue....






jom singgahn follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Siti Nurul Ain said...

alololo..comelnyer...

hehe...congratz because dapat adiah tuh..

p/s ; encik tunang you said like that because he malas nak beli shawl untuk you koott..hehehe..kidding.;)

blogwalking + following~~

~tYa~ said...

Encik tunang cakap
"Awak..awak salah tulis Encik Tunang jadi Encik tudung..hahahhaha"
Saya : (-.-)

Siyes tak perasan mende tu