Followers

Wednesday, February 23, 2011

Happy Becoming Birthday Fathiah !

AMARAN AWAL : ENTRY NI MERUPAKAN ENTRY YANG PANJANG DAN MEMUALKAN..JIKA ANDA TIDAK MAMPU BERTAHAN..DIMINTA MENINGGALKAN PAGE INI DENGAN SEGERA!

Huhuhuhuhu

2 Hari lepas
Tet tet..tet tet ( bunyi mesej..kih3)
Dengan xcitednye bace la kan . .
Oh birthday bonus rupenye dari celcom
Cepat2 reply yes..kang tak dapat call free..huhuhu
Okay2..meh saya bagi biodata sket


Nama : Fathiah Binti Mohamad Lajis
Umur : Esok 22 Tahun ( gediknyeee)
Tarikh Lahir : 24 Februari 1989
Tempat Lahir : Kemaman, Terengganu
Berbintang : http://www.emocutez.com
Peberet kaler : Pink and soft blue

Wah2..da macam mase sekolah dulu2

Boy : eh awak..bleh tak sy nk biodata awak..kite tukar2 nak?
Girl : Nak buat ape biodata saye? (-.-")
Boy : Alaa..senang sket..sy nk tau ape awk ske..birthday awk ble?
Girl : Cari la sendirik (konon..jual mahal)

Kih kih kih..
Kelaka bile di kenangkan balik mase kecik2 dl
Tak percaye esok..umur da masuk 22 tahun
So??? Maksudnye???
A : Saya da boleh kawen???
( Menggedik an..kawen je pkirnye..huhuhu)
B : Saya da boleh bebas ???
( eh..sape ckp..dengar ckp parents..huhuhu..nanti ade je mslh ble xdgr ckp)
C : Saya perlu lebih matang???
( Ye ! ! Tepat sekali..matangkan fikiran, perbuatan dan diri..biar selaras dengan umur tu sket..huhuhu)

Hehehe..da 22 tahun rupenye saya ni..
But diz week..sangat mencabar..many things happen
Sakit kepale, sakit jiwa, sakit mental dibuat nye
Rileks Fathiah..be matured..huhuhuhu

Anyway . .
I dont think i have somting special to do tomorrow
Lagipun birthday jatuh hari berkerja kan
Noting much to do lah kan
A day after my birthday is Encik Awak's Birthday
Comel kan kitorang..kan kan kan (Ohkay..stop ur gedik..heheheh)

So, Mari Kite Karang Letter Sket Tok Encik Wan Muhd Mu'izzuddin


Dear My Fiancee,
Saya Berharap hubungan kita akan kekal hingga ke akhirat sekalipun
Saya doakan awak sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik
Dikurniakan rezeki yang murah
Diberikan ketenangan jiwa dan emosi (sebab sy kan salu bg awk tekanan kan..kih3)
Diberikan kekuatan minda untuk menamatkan ur study dengan jayanye ( hehehe..3.5 tau!)
Dan saya jugak berharap awak diberikan kesabaran yang tinggi untuk berhadapan dengan dugaan yang akan mendatang ( dugaan paling beso ialah SAYA lah kan..hehehehe)
Dan saya jugak berharap saya dapat hadiah yang BESAR PUNYE
http://www.emocutez.com . . wakakaka
(jahat kan tunang awak ni..)
Kidding2..saya tak mengharapkan pape pn..sebab awak adelah antara hadiah yang paling berharge saya ade ( yang lain jang muntah bace dis ayat ohkay!hahahha)
I Love You So Much Awak ! !


nOta kEciL : Di harap aku dapat menghadapi hari-hari yang mendatang dengan lebih tabah dan tenang..Allah tidak akan menduga hambaNya yang tidak dapat bertahan dengan dugaanNya. Semoga semua yang terjadi mematangkan lagi diri ini. AMIN..

4 comments:

iQapiQa said...

wiwit..jelesnya sy kt awk syg...

~tYa~ said...

kenapakah jeles
kamoo pun bleh ape
hehehhehe

s.a.r.a.h. :p said...

phewitt tya syg..
hepi becoming besday y xsmpai 6 jam dari skrg :)
mai doakan tya hepi slalo :)
smuge dmurahkan rezeki & dberkati salo :)
sy syg kamo :)

MR.ROMEO said...

heepy birthday.. wish lg.. hehe