Followers

Tuesday, April 10, 2012

Bila Hati Tak Tenang ?

Hari ini sampai pejabat pukul 8.03 pagi..Erm merah pertama untuk punch card bulan April ni..Sesampai je kat pejabat..first bukak pintu bilik..lepas tu bukak pintu bilik bos..letak beg..on PC..pastu masuk bilik bos..kemas meja..dah kemas meja..check kalau ada surat kua kat tray out die ( bos salu balik lewat ) pastu kalau ade..bukak rekod daftar surat..rekod minit..letak kat meja dulu..bos sampai..tolong amek air suam untuk dia ( dia lebih gemar air suam ) pastu bincang ngan dia lagi schedule untuk hari ni..atau ade schedule tok ditambah..lepas tu pergi edar surat2 yang da diminit..pastu LAPAR! tapi tak pergi makan..ada akak opis belikan roti canai..makan kejap..balik bilik jawab tepon, tengok emel..kalau ade yang urgent..print out tunjuk kat bos..pastu duduk balik kat meja..Hari ni buat keje macam biase..tapi xfokus langsung..pernah rase kosong tak?? Deng! Tetibe otak jadi Blurr..Duduk Termenung..tapi tak tahu ape yang di menungkan..Duduk buat keje tapi xtau ape yang perlu dibuat..faham tak skang..saya tak boleh fokus !

So so so Motif penceritaan yang sebenarnya ialah..hari ni hati saya tak tenang..THE END !

P/S : Mesti korang pun blurr bace entry kali ni..sebabnya tia pun tengah blurr ni kan..

Nota kecil : Tetapkan solat..ingat Allah, selalu berzikir, Insyaallah !

3 comments:

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i said...

huhuh.. mcam mane life? heheh.. x tenang kene plan something yg best la.. gi la bercuti ke.. ape ke..

~tYa~ said...

hahahaha..epi blanje..ok?

xue said...

yalah..kami pun xtenang..maleh nk wat gheja apa pun..xsuka keadaan nii...menci!!!