Followers

Thursday, March 1, 2012

Oh Saya Bosan !

Ehem ehem
Setiap kali nak mula entry je mesti duk berfikir 10ratus50 jam nak start macam mane entry ni..
Arghh..seriously lately ni agak kebosanan..
Da la office da start sekat Laman Muka Buku dan segala jenis mak nenek diseket nye.. http://www.emocutez.com
Kononnya Facebook telah melambatkan sistem office ktorang..so sebagai pekerja yang berdedikasi..terpaksa la menerima dengan suke hatinya..http://www.emocutez.com Yelaa kang kalau buat mogok kang..kantoi plak selalu bermukabuku kat office..Dan akhirnya suasana di office kelihatan sugul..haahaha..mana tak nya..bila pergi kat officer ni "tia..akak bosan la" pergi kat sorang lagi "ttbe bile fb da kena sekat ni..kerja akak da jadi bertambah banyak da..aishh". So kesimpulannya ape? Sebenarnya kerja tu ade je..tapi disebabkan facebook..kite jadi ralek / dok sedo (bahase ganu = leka) . So selepas di fikir2kan kembali..mungkin ade kebaikan nye diblock kan laman sosial ni..tapi tapi tapi..ececeh ade tapi lagi tu..nampak sgt sbnrnye tak setuju kan..erm tak la..pada pendapat tia jangan la diblock kan semua sampai kadang-kadang email pn terblock nye..bagi la kelonggaran..mase rehat boleh bukak ke..lps waktu office ke..kan kan kan..ke tak betol pendapat tia ni?? hehehe..disebabkan bosan ni la membuat kan tia dapat mengupdate blog..hahhahaha..kalau tak..setaun kemudian la bru update blog..da anak sorang ke kan baru nak update..mane la tau..http://www.emocutez.com ish malu la plak..hehehhee..insyaallah ade rezeki tia update pasal baby..tapi buat mase ni takde..sob sob sob..walaupun agak sedih tapi takpe! wah semangat waja begitu..takpe tia dan encik din akan cuba sedaya upaya..hahahhaha..http://www.emocutez.comTia Gedik!!
Baru perasan entry pasal wedding tak update pun..tetiba cakap pasal baby -.- tah pape tah tia ni..takpe2..tia kasi up satu gamba..satu je cukup la kan..kih kih kih


Hah hamek ko ! hehehehe..handsome kan encik din .. http://www.emocutez.com(Mu'izzuddin : saya tau awak tengah senyum mase bace part ni kan ) hahahaha..
Ape?? nak gambar lagi..ok sila wat satu group REQUEST GAMBAR WEDDING TIA & DIN ! hahahahha..ok itu namenye bajet retis..Insyaallah ade mase tia buat satu entry pasal wedding tia walaupun da tiga bulan berlalu..huhuhuhu..

So disebabkan mase rehat telah memasuki waktunya..izinkan tia mengundur diri..
Sekian, Assalamualaikum . http://www.emocutez.com

-Tamat Sudah Entry Ni-

2 comments:

ghost writer said...

aduhai kita aku terlambat untuk ucapkan selamat pengantin baru lar nih. ala, baru 3 bulan, kira masih fresh lagi nih. :)

opis aku dari dulu tak pernah ada sekatan utk pesbuk ker aper ker..semua on jer.

~tYa~ said...

Lambat -.- hahahhaha
erm tah knp disekatnye skang..
lepas sekat pn still same jgak tahap kelajuan internet nye..