Followers

Wednesday, December 7, 2011

Ombak Rindu

Oh tidak !
Adakah sudah terlambat untuk me review kan filem Ombak Rindu ni...
Tak kire tak kire..Nak jugak..hehehhehe
Anyway..da tengok cite ni ari Jumaat lepas..2 Disember 2011..
Konon2 nak jadi antara penonton terawal la..tapi sebab tiket wayang tok 1 Disember sume da sold out.. http://www.emocutez.com so terpaksa bersabar untuk satu hari..
Dengan perasaan berkobar-kobar..saya melangkah masuk ke GSC Alamanda..

So! after da movie..ape yang boleh saya katakan ialah :-

  1. Maya Karin did a good job..at first wondering boleh ke Maya Karin ni bawak watak Izzah yang innocent tu..but Maya Karin do her best and it shows ! **Clap clap clap
  2. Lisa Surihani yang comel dan innocent tu membawa watak Mila yang gedik and berlagak..erm erm..pendapat saya..dari 5 bintang..i just can give her 3..no offense ohkay..pendapat persendirian..
  3. Jalan cerita yang sedikit diubah..tapi takpe..berpuas ati..sebab Aaron Aziz ku..oh! hahahhaha
  4. Dari ***** saya bagi *** 1/2..hohohoho
p/s : Sila buat movie tok Bicara Hati or Sepi tanpa cinta plak..hohohoho

5 comments:

ghost writer said...

apa pun sebab Aaron Aziz jugak kan...haha

~tYa~ said...

hahahahaha..tau xpe..

chemay said...

belum tengok lagi.
sedihhh
:(

~tYa~ said...

xpe2..sempat lagi nak tengok..hehehhe

Cik Jannah said...

haa. saya geram tgk sebab tak sama ngan novel heh