Followers

Monday, September 20, 2010

O.R.I.G.I.O.N.A.L

Disebabkan aku rase tetibe nak menulis..
Mule la kua topik2 mgarut nak ditulis..
Hahahaha..
Bercakap pasal perempuan..sinonim la dengan mekup kan..
For sure aku pun suke mekup...
but2..berbalik pada tajuk di atas..
ape yang ori nye????
ho ho ho...
K.E.N.I.N.G aku k
kompem ori..aku xpenah wat cukuran, pembedahan plastik
atau segala teknik lukisan kat my kening..(patutkah berbangga?? muahahahha)
ade gak yg suh aku lukis2 sket kening tu kalau mekup..bg nampak sket..
errr...xmo..xmo..muke aku akan kelihatan sgt pelik..
so..biarkan saja kening ku kelihatan spt tidak kelihatan..hahhahahha
Bleh x aku abeskan entry aku kali ni mcm ni je..muahahaha

P/s : Jangan skodeng pic aku semate2 nk tgk kening aku k..muahhahaha

4 comments:

MR.ROMEO said...

gile...

~tYa~ said...

hahahhahahha
ko la gile

fendy said...

hey,
natural is good.
betol x? :)

~tYa~ said...

hehehe
fendi..
betol3